Pikakäynnistys

Kestääkö tietokoneesi käynnistyminen liian kauan? Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun useita sovelluksia käynnistetään käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä. Kerromme sinulle, mitkä sovellukset hidastavat tietokonettasi käynnistyksen yhteydessä, ja autamme sinua poistamaan näiden sovellusten automaattisen käynnistyksen käytöstä.

Käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä toimivien sovellusten analyysi suoritetaan automaattisesti. Jos analyysi löytää sovelluksia, jotka toimivat käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä, Kaspersky näyttää ilmoituksen. Ilmoitus voi viedä sinut analyysitulosten ikkunaan.

Voit nopeuttaa tietokoneen käynnistymistä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Napsauta Pikakäynnistys-osion Näytä sovellukset -painiketta.

Nopeuta tietokoneen käynnistymistä -ikkuna avautuu. Tässä ikkunassa näkyy luettelo sovelluksista, jotka käynnistetään tietokoneen käynnistyksen yhteydessä.

Vaikutus käynnistykseen .sarake näyttää tietoja kunkin sovelluksen vaikutuksesta tietokoneen käynnistykseen. Nämä tiedot saadaan käyttöjärjestelmästä, ja ne riippuvat siitä, kuinka paljon tietokoneresursseja sovellus kuluttaa (suorittimen kuormitus ja RAM).

4. Valitse sovellus luettelosta ja vaihda Automaattinen käynnistys -valitsimen tilaksi Ei käytössä.

Sovellusta ei enää käynnistetä käynnistyksen yhteydessä.

Käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä suoritettavien sovellusten automaattisen analyysin poistaminen käytöstä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Valitse Pikakäynnistys-kohdasta Asetukset.
  4. Näkyviin tulee ikkuna. Poista ikkunasta Pikakäynnistys-valintaruudun valinta.